Jobba hos

Vi tror på att hälso- och sjukvård måste utgå från patienters behov och medarbetarnas kompetens. I takt med att behoven förändras behöver vi också utvecklas. Det gör vi genom att utmana etablerade arbetssätt.

Läs mer om att jobba i Landstinget i Värmland på www.liv.se/jobb Du hittar alla våra arbetsplatser på www.liv.se/arbetsplatser.


Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP
Barn- och ungdomspsykiatrin finns i Karlstad men kan också ta emot patienter i lokaler på flera andra orter runt om i Värmland. Hos BUP har varje anställd sitt specialområde, samtidigt som vi arbetar tillsammans i team. Efter utredning och diagnos ger vi behandling, information och konsultation. I stället för att lägga in på vårdavdelning arbetar vi i första hand med intensiv familjevård medan barnet eller tonåringen bor kvar i sitt hem. Vi samverkar också med många olika verksamheter inom och utanför landstinget. 

Psykiatrisk öppenvård
Psykiatrisk öppenvård finns på flera orter i länet – Arvika, Hagfors, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Torsby. Här gör våra vuxna patienter ofta sitt första besök inom psykiatrin. Vid behov erbjuds patienterna hjälp inom den länsgemensamma högspecialiserade psykiatrin eller plats på en vårdavdelning. För akuta fall finns en länsgemensam telefonrådgivning och akutmottagning som är öppen dygnet runt alla dagar i veckan.

Psykiatrihuset med vårdavdelningarnas balkongerPsykiatrihuset
Våren 2011 stod ett modernt psykiatrihus klart vid Centralsjukhuset i Karlstad. Här finns nu länets alla allmänpsykiatriska vårdavdelningar samt de länsgemensamma öppenvårdsmottagningarna inom områdena ätstörning, neuropsykiatri och beroendeproblematik. I psykiatrihuset finns också akutmottagningen och lokaler för till exempel forskning och utveckling, brukarorganisationer och lägenhet för anhöriga.

Rättspsykiatrin
Rättspsykiatrin i Kristinehamn vårdar patienter som begått brott under inverkan av en allvarlig psykisk störning. Verksamheten flyttar under våren 2014 till ombyggda lokaler på vårdcentralsområdet i Kristinehamn. De nya lokalerna anpassas för just rättspsykiatrisk vård. Landstinget satsar på hög säkerhet, bra standard på patienternas boende, rationella lokaler, bra arbetsmiljö för personalen och utveckling av vården.  

På landstingets webbplats liv.se kan du läsa mer om jobb och utbildning inom Landstinget i Värmland. Vill du veta mer om Värmland?Hur bor man i Värmland, vad roar man sig med, vad finns det för skolor och finns det nån flygplats? Svaren på frågorna får du på www.varmland.org. 

Bokmärk/Dela
Fler

{ 6 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

1 Susanne Boman 20 april 2015 kl. 08:00

Vi som skrier på bloggen har inte hand om rekrytering. På Landstingets hemsida finns kontaktuppgifter till de presoner som ansvarara för tillsättning av sommarjobbare. http://www.liv.se/Jobb-utbildning-och-forskning/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/Sommarjobb/

2 Susanne Boman 20 april 2015 kl. 07:55

Du hittar alla lediga tjänster på http://www.liv.se/Jobb-utbildning-och-forskning/

3 Morteza Ahmadi 17 april 2015 kl. 17:26

Jag snart tar student i juni 2015 även jag är jobbar som praktekan i avdelning 44 i Psykiatri huset i Karlstad. Jag läser vård och omsorg i ungdom gymnasiet Tingvalla och blev intressant jobba i psykiatri huset på vilka avdelning som helst. vad gör jag?

4 Anna 12 april 2015 kl. 15:54

Hej.
När är ni klara med rekryteringarna inför sommaren? När kan jag vänta att jag får svar om jag fått jobb under sommaren?

/Anna

5 Susanne Boman 16 juli 2014 kl. 08:58

Grattis till din utbildning. Vad roligt att du vill arbeta inom psykiatri. Välkommen att söka någon av våra lediga tjänster. Du hittar dem på vår webbisda http://www.liv.se under fliken jobb, utbildning och forskning

6 Yonatan Desta 5 juli 2014 kl. 21:51

jag har klarat utbildningen som psykiatrisk och jag vill ha jobb inom psykiatri.

Lämna en Kommentar