Första linjen får pris för sin samverkan med ungdomar

av Susanne Boman den 1 februari 2017

Första linjen Karlstadområdet

Första linjen Karlstadområdet

Mottagningen Första linjen i Karlstadområdet har idag tagit emot Psynkpriset 2016, i kategorin ”Samverkan” för det jobb de gjort under de senaste åren med att involvera ungdomar för att göra verksamheten mer tillgänglig utifrån ungas behov.

Juryns motivering till priset lät så här ”För att tillsammans med en expertgrupp av barn och unga utformat Första linjen i Karlstadsområdet så att barn och unga kan förstå, hantera och kommunicera kring sin psykiska hälsa.”  Läs hela nyheten på liv.se

Här kan du se filmklippet från prisutdelningen via Uppdrag psykisk hälsa hemsida.
Första linjen finns även på Facebook

 

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: