Tack alla ni!

av Mona Noreklint den 12 september 2016

Mona Noreklint, samordnare, Förgätmigej

TACK!

alla ni som kom till Invigningen av Förgätmigej! Ni var från så många olika verksamheter och det blev så fint. Jag är så glad för den ljusa och hoppfulla stämning och förväntan som kändes i entréhallen. Jag kommer att göra allt jag kan för att låta den stämningen genomsyra allt vårt arbete på Förgätmigej.

TACK! 

alla ni som talade så fint! Det gör mig varm om hjärtat att känna den supporten.

TACK!

för alla fina blommor som nu står i vårt rum.

TACK!

politiker, chefer och andra medarbetare inom Landstinget i Värmland som förstår att tillvarata värdet av brukarnas närvaro i psykiatriska vården.

TACK!

till Pernilla Andersson och Susanne Boman som med glädje och kunskap hjälpt mig inför invigningen. Pernilla med med att handla och att ställa i ordning så fint och Susanne med annonsering och digital kunskap inför eventet. Precis vad jag behövde just då.

VÄLKOMMEN!

du som är patient, anhörig, vän eller personal att komma som vår gäst med dina frågor eller din livsberättelse. Det är inte alltid lätt men i Förgätmigej finner du stora hjärtan och vi är ständigt beredda att lyssna och att dela med oss av våra erfarenheter.

Adress
Psykiatrihusets huvudentré
Centralsjukhuset i Karlstad

 

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: