Välkommen på invigning av nya Förgätmigej

av Mona Noreklint den 2 september 2016

Invigning förgätmigejFörgätmigej är ett brukar och närståenderum inom psykiatrin i Värmland. Verksamheten har funnits sedan 2011 men har nu omorganiserats och fått en nystart. Det vill vi fira med en invigning. Onsdagen den 7 september 2016, Kl. 16.00 i är du välkommen till Psykiatrihusets huvudentré, Centralsjukhuset, Karlstad.

Invigningen är kostnadsfri och öppen för alla som är intresserade av psykiatri.

Att med den egna erfarenheter som bas – ge en pratstund, andrum, stöd och hopp genom att våga vara medmänniska – det gör skillnad.

Vad är det då som är nytt? Förgätmigej har fått ett nytt rum och en samordnare. Som samordnaren arbetar jag för att tillsammans med brukar och anhörigorganisationer och andra verksamheter finnas till i direkt kontakt med brukare med psykisk ohälsa.

Mer om vad Förgätmigej är för något.
Förgätmigej är ett rum där du kan träffa personer som har egen erfarenhet av psykisk ohälsa eller med erfarenheten av att vara anhörig eller närstående. Hit kommer patienter, personal, närstående eller förbipasserande som är allmänt intresserade av sådant som rör psykiatri. Du kan komma in och ställa frågor, diskutera, hämta information om brukar och anhörigföreningar eller om andra verksamheter som finns för den som varit patient inom psykiatrin.

Tid: onsdagen den 7 september 2016, Kl. 16.00
Plats: Psykiatrihusets huvudentré, Centralsjukhuset, Karlstad

Program
Välkomsthälsning
Anna-Karin Thörnqvist,
verksamhetschef, allmänpsykiatriska slutenvården.

Invigningstal

Marianne Utterdahl, landstingsråd (SIV).
Ann-Marie Johansson, initiativtagare till Förgätmigej.
Mona Noreklint, samordnare, Förgätmigej, Landstinget i Värmland.

Invigning förgätmimgej

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: