Bloggen fortsätter växa

av Susanne Boman den 13 juli 2016

Det har nu gått hela fem år sedan Psykiatribloggen startade. Första året hade vi nästan 2 000 besökare under de dryga sex månader som vi var i drift.  I år, 2016, har redan 4 584 personer besökt bloggen under det första halvåret. Antalet besökare har sakta men säkert ökat år från år trots att det vissa månader varit få inlägg. Förra året besökte 9 650 personer vår blogg, 2014 hade vi 8 893 besökare.

Vår ambition med bloggen är att på ett personligt sätt skriva om hur det är att arbeta inom psykiatrin och om sådant som är aktuellt inom ämnet. Framöver hoppas vi kunna bjuda på fler inlägg som är mer personliga och reflekterande.

Vad vill du läsa om på vår blogg?

Vill du vara med som gästskribent?

Hör av dig genom att lämna en kommentar här på bloggen eller skicka e-post till  susanne.boman@liv.se.

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: