RESIMA

av Monica Hedman den 7 december 2015

Tiden går verkligen fort när man har roligt, den här hösten har veckorna passerat med expressfart. Denna vecka har vi vår 8:e utbildning vilket innebär att vi kommer ha utbildat ca 60 personer redan inom psykiatrin. Vi har även startat upp repetitionsutbildningarna i fysiken på tisdagar mellan 13-15 med bra respons. Vi isntruktörer hoppas på att ALLA kommer uppskatta möjligheten att öva och nöta in teknikerna. Om vi inte ses och hörs innan helgerna så vill jag önska Er en riktigt GOD JUL.

 

//Monica

Bokmärk/Dela
Fler

{ 2 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

1 Monica Hedman 20 januari 2016 kl. 13:10

Tack för detta fina betyg. Vi instruktörer ”brinner” för detta, desto roligare att det då syns när vi utbildar.Viktigt också att tänka på att det är en reflekterande utbildning så alla medverkande bidrar till att det blir bra.
//Monica

2 Mona Noreklint 20 januari 2016 kl. 11:19

Tack för två fina och väl genomförda kursdagar!
Lite träningsvärk var priset för den fysiska delen – och det var det värt.
Jag imponeras av de duktiga instruktörerna och kursens fina, nyfikna syn på den psykiatriska patienten.
Nu ser jag fram emot träning även på teoridelen. /Mona

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: