Psykiatrivecka 10-16 oktober.

av Karin Haster den 23 september 2015

Division psykiatri anordnar en psykiatrivecka 10-16 oktober. Under veckan blir det föreläsningar och andra aktiviteter runt om i länet.

Att arbeta förebyggande och hälsofrämjande ingår i psykiatrins uppdrag. Vi vill vara med och förändra attityder till psykisk ohälsa och vi vill också hitta nya vägar för att ge patienter och närstående möjlighet att påverka den vård som vi ger. Därför har vi valt att ordna en psykiatrivecka.

Veckan startar 10 oktober – Världsdagen för psykisk hälsa. Den dagen finns representanter för division psykiatri och brukarorganisationer på Mitt i City i Karlstad för att prata med folk om psykiatri. Veckan därpå erbjuds olika aktiviteter i Arvika, Karlstad, Kristinehamn och Torsby.

Du kan läsa mer om veckan på www.liv.se/psykiatriveckan2015

Här hittar du fler aktiviter som pågår runtom i landet kring Världsdagen för psykisk hälsa.

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: