Att jobba på Laro

av admin den 7 maj 2015

Av sjuksköterskorna på Laromottagningen, Sanna Bergman, Kristian Sörenssen, Anna Karlsson, Johanna Kihlström och Gunilla Ohlsson.

Laromottagningen ligger i Psykiatrihuset

Laromottagningen ligger i Psykiatrihuset

Laromottagningen är en öppenvårdmottagning  vid Psykiatrihuset i Karlstad. Till oss söker personer med opiatberoende, det vill säga morfin, opium eller heroin. LARO står för Läkemedels Assisterad Rehabilitering vid Opiatberoende.

Målet för patienterna som kommer till oss är ett drogfritt liv och en ökad livskvalité. Vi hjälper dem uppnå detta genom medicinering och psykosocial behandling samt ett nära samarbete med andra aktörer i patientens nätverk.

Vägen ur ett beroende är inte alltid rak utan kantas av motgångar och mycket kämpande. Det är där vi som personal finns som stöd och hjälp. För oss som jobbar på Laro är arbetet givande då vi får följa patientens utveckling.

Vi vill göra Laromottagningen mer uppmärksammad och tipsa er om att läsa ett tidigare inlägg på denna blogg, skrivet av sjuksköterska

Elin Jibbefors. Hon har på ett bra sätt beskrivit allt det som Larobehandling står för!

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: