Öppen föreläsning om riskbruk och missbruk i Karlstad

av Susanne Boman den 26 april 2014

För att öka kunskapen om och förändra attityden till psykisk ohälsa arrangerar psykiatrin en öppen föreläsning för alla som vill veta mer om riskbruk och missbruk Tisdag 6 maj 2014, Klockan 18.00–20.00 i Sessionssalen, Stadsbiblioteket i Karlstad.

Föreläsningen är kostnadsfri och ingen anmälan krävs.

Föreläser gör Carina Landin som berättar om sina relationer till alkohol, Stefan Löwenborg som är kurator och verksamhetssamordnare på Alkoholkliniken i Säffle och Edvard Smith, psykiatriker inom psykiatrin i Värmland.

Mer information hittar du på www.liv.se/missbruk

Program

18.00 InledningModerator Anders Andrén, folkhälsostrateg   vid Folkhälsa och samhällsmedicin, Landstinget i VärmlandInledningstalare Marianne Utterdahl, landstingsråd (SIV)   och ordförande i primärvårds- och psykiatriutskottet.
18.15 Mina relationer   till alkoholenCarina Landin delar med sig av   sina egna erfarenheter.
18.45 PausFörfriskningar och möjlighet att träffa representanter för   brukare och personer som arbetar inom området psykiatri.
19.0019.30 Hur kan man arbeta   lokalt med riskbruk och missbruk?Stefan Löwenborg, kurator och   verksamhetssamordnare på Alkoholpolikliniken i Säffle.Psykiatriska   aspekter vid missbruk

Edvard Smith, psykiatriker inom   psykiatrin i Värmland

20.00 Avslutning

 

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: