Är du redo att anta stora men givande utmaningar?

av Karin Haster den 31 mars 2014

Nu söker vi verksamhetschef till barn- och ungdomspsykiatrin i Värmland. Du kommer att få vara med och utveckla framtidens psykiatri samt arbeta med fokus på kvalitet och patientsäkerhet. Barn- och ungdomspsykiatrin är mitt uppe i en tuff resa där vi har stora bekymmer med tillgängligheten. Det pågår ett intiensivt arbete och det finns inga tvivel att vi kommer lyckas!

Om du väljer att söka arbetet så kan jag lova dig givande utmaningar, glädje, väldigt Tulipskompetenta och utvecklingsinriktade medarbetare samt ett stort intresse och engagemang från både politiker och landstingsledning.

Välkommen att söka!

Hälsningar

Karin Haster
Divisionschef, division psykiatri

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: