Flytten av rättspsykiatrin närmar sig

av Ylva Wibell den 7 oktober 2013

 

Byggnationen av nya lokaler för rättspsykiatrin i Kristinehamn håller tidsramarna och en inflyttning är planerad till i mitten av april. Redan nu är två av de nya avdelningarna flyttstädade och klara, intagsavdelningen och arbetsterapin står nu på tur att bli färdigställda.

Utemiljön börjar ta form

Utemiljön börjar ta form

Utemiljön börjar ta form, på vissa ställen är till och med gräset sått.  Balkonger är på plats och rastgården håller på att byggas upp. Än återstår mycket och det är mycket som ska fungera, men tiden går fort.

Vecka 48 ska hela huset provköras. Det innebär att man  testar säkerheten, ser att larm och sånt fungerar som man tänkt sig såsom brandlarm, att dörrar låses som det ska, att personalens passerkort funkar med mera. Vi har bildat en utbildningsgrupp som är experter på huset och dess funktioner, de i sin tur ska utbilda övrig personal i hur huset fungerar.

 I början av februari levereras alla kontorsmöbler, sen kommer det successivt fyllas på med våra inventarier och möbler som ska följa med. Det kommer att ordnas med studiebesök innan inflyttning och det blir en stor invigningsdag med speciellt inbjudna gäster. Tiden går som sagt fort, snart är vi där och det ska bli väldigt kul att få vara med om den här flytten

 

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: