Tack alla läsare – Psykiatribloggen har slagit rekord

av admin den 8 juli 2013

Tack vare er har vår blogg slagit rekord i antal besök. I maj månad hade Psykiatribloggen 1 367 besök. Besöken gjordes av 945 personer.

Psykiatribloggen startade för två år sedan.

  • Under det första året, 1 juni 2011–31 maj 2012, hade vi 8 172 besök som gjordes av 3 896 personer.
  • Under det andra året, 1 juni 2012–31 maj 2013, hade vi 10 891 besök som gjordes av 6 327 personer.

Psykiatribloggens tredje år har precis börjat och vi hoppas naturligtvis att vi ska få ännu fler besökare det här året. Vi vill gärna dela med oss av våra tankar och erfarenheter till allt fler människor.

För att Psykiatribloggen ska bli ännu roligare och ännu mer intressant att besöka vill vi veta vad du som följer oss tycker. Vad vill du läsa mer om? Lämna gärna förslag i kommentarfältet eller klicka in på vår enkät (se högerspalten) och var med och påverka.

Och du – om du svarar på enkäten senast 8 september är du med i utlottningen av boken Den bloggande patienten, skriven av Sara Natt och Dag, socionom och kurator på Stockholm sjukhem. Vi lottar ut två böcker.

Ha en fortsatt skön sommar!

sunflowers

 

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: