Psykiatrins pärplatte-oas på Putte i Parken

av Petter Tunlind den 6 juli 2013

När festivalsommaren har nått till Karlstad i form av stadsfestivalen Putte i Parken ville förstås landstinget i Värmland och psykiatrin vara med på ett hörn. Under fyra dagar har vi nu funnits på festivalområdet för att prata med festivalbesökare och framförallt lägga pärlplattor! Mitt i all uppståndelse har vår lilla pärlplatte-hörna varit en lugn fristad där man kan slappna av en stund och på köpet göra sig ett snygg halsband att pryda sig med.

Pärlplattemagi på Putte i Parken

Pärlplattemagi på Putte i Parken

Allt från små barn till härdade festivalbesökare har sökt sig till oss och skapat snygga kreationer, samtidigt som vi har kunnat prata om både stort och smått. Något prat om vare sig psykiatri eller landstinget har det inte direkt blivit för min del. Det har känts som att det viktigaste har varit att synas där och erbjuda en oas där man kan ta det lugnt och hänge sig åt pärlandet!

I tältet har vi också bjudit på nästan allt som man kan tänkas behöva på en festival, till exempel regnponchos (även om de tack och lov inte har behövts!), öronproppar och kondomer. Dessutom har folktandvården bjussat på munskölj och tandborstar till de som behövt fräscha upp sig efter en lång och intensiv festival. Om ni har vägarna förbi ikväll får ni gärna hälsa på!

När det är festival är det förstås också musik. Mina egna favoriter har varit La Roux, Looptroop Rockers och Johnossi, samt förstås en mäktig festivalspelning av självaste Håkan Hellström. Det är fantastiskt kul att det händer saker i Värmland och att psykiatrin kan vara med på ett hörn!

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: