Att jobba som vård- och stödsamordnare inom psykiatrin

av admin den 27 maj 2013

Anna Sigurdsson Rådström

Anna Sigurdsson Rådström

Mitt namn är Anna Sigurdsson Rådström och jag är projektanställd som vård- och stödsamordnare i ett projekt som heter Neuropsykiatriska samverkansprojektet.

Projektet vänder sig till unga vuxna i åldern 18-24 år, boende i Karlstad, Hammarö, Grums och Kristinehamn. Projektet ska leda till att fler unga vuxna får utredning, uppföljning och rätt stöd. Man ska också arbeta fram en ny metodik för utredning och uppföljning. Projektet drivs tillsammans av samordningsförbundet Samspelet och Landstinget i Värmland.

Som vård och stödsamordnare kommer jag att vara ett stöd i kontakter med olika verksamheter. Det avser kontakter som är betydelsefulla för att personen ska få sina sociala, juridiska, ekonomiska och medicinska intressen tillgodosedda. Målet är att samverkan uppnås och upprätthålls för att förhindra att individen hamnar mellan stolarna. 

Jag tror att många människor vill ha en sysselsättning. Därför kommer vi lyfta blicken och anpassa vår verksamhet mot att även stötta de individer som vill ha ett arbete/sysselsättning med de kontakter de kan behöva mot målet egen försörjning.

Följ mig gärna i mitt bloggande kring mitt arbete. Jag kommer att göra nya inlägg ca 1 gång i månaden.

Hälsningar 
 Anna Sigurdsson Rådström

Bokmärk/Dela
Fler

{ 4 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

1 Jessika 18 mars 2015 kl. 20:15

Hej Anna!
Som Vossare skulle jag väldigt gärna vilja ställa ett par frågor till dig och undrar hur man kan få kontakt med dig?
Med vänliga hälsningar
Jessika

2 Anna Sigurdsson Rådström 31 januari 2014 kl. 08:17

Hej Jeanette! Du får gärna kontakta mig. Hälsningar Anna

3 Jeanette 8 januari 2014 kl. 02:16

Hej!

Jag är en nyutbildad vossare som gärna få en inblick i hur ni arbetar mer praktiskt. Vore bra om jag kunde kontakta dig om hur arbetet ser ut och vilka vägar man kan gå för att få upp ögonen för oss!

Med vänlig hälsning,
Jeanette.

4 Anne Johannesdotter 11 september 2013 kl. 08:15

socialtjänsten/psykiatri/kronofogden/ ombud…. MVH Anne

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: