Det händer en del på bygget av nya rättspsykiatrin i Kristinehamn

av Ylva Wibell den 18 februari 2013

Nu har det gått två månader sen sist och arbetet har kommit igång bra inne i våra lokaler på sjukhuset. Nu kan man se hur korridorer, patientrum och även hur våra arbetsrum på arbetsterapin börjar ta form.Det mesta går enligt planerna, tidsmässigt ligger vi bra till. Väggfärger, golvmatreial, möbler, armaturer har beställts till patientrum och avdelningar, näst på tur är arbetsrum och personalutrymmen. Utemiljön börjar också ta form. Man kan ana gångstråk och nya träd har planterats.

Nya Rättspsyk arbetsterapi

I stora entrén kommer man att mötas av ett konstverk som tidigare suttit på en vägg inne i gamla badet på sjukhuset. Konstnären heter Tord Nyqvist och var verksam i Kristinehamn. Reliefen sattes upp 1986 och heter ”Vågspel”, vilket kommer att passa väl in i det vattentema rättspsykiatrin valt.

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: