Psykiatriska öppenvården i Karlstad söker ny verksamhetschef

av Karin Haster den 28 december 2012

Ingegerd, som idag är verksamhetschef för öppenvården i Karlstad, har bestämt sig för att gå i pension. Hon har tillsammans med sina medarbetare skapat en dynamisk verksamhet som innehåller olika enheter.  Inom verksamheten finns traditionell mottagningsverksamhet, psykosenhet, beroendeenhet och en behandlings- och rehabiliteringsenhet.  Efter årsskiftet startar också ett DBT-team.

En förändringsprocess pågår utifrån ett leantänk för att förbättra patientflöden och logistik.  Detta är nödvändigt eftersom den psykiatriska öppenvården i Karlstad måste anpassa sig efter de behov som finns i omgivningen och som över tid förändrar sig.  I detta finns utmaningar som ger stora möjligheter att påverka, förändra och ständigt förbättra! 

Om du är sugen på att arbeta tillsammans i en divisionsledning med driv och höga ambitioner, i ett modernt och utvecklande landsting och i en verksamhet som ser till patienternas behov, då är detta rätt arbete. 

Om du också är intresserad av samverkan med vårdgrannar och om du vill arbeta i ett län som har en fot framme när det gäller god samverkan mellan kommuner och landsting, ja då ska du söka jobbet i Värmland som verksamhetschef för öppenvården i Karlstad!

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: