Cirkeln sluts med nya rättpsykiatrin i Kristinehamn

av Ylva Wibell den 20 december 2012

"Arbetsterapin"

"Arbetsterapin"

Jag jobbar på arbetsterapin på rättspsykiatrin i Kristinehamn och det har väl inte undkommit någon att vi ska flytta upp till vårdcentralsområdet i vår stad. Vi på arbetsterapin ska till och med ta över arbetsterapins tidigare lokaler, i renoverat skick men på samma plats – cirkeln är alltså sluten.

Denna flytt kommer att ske inom cirka 2 år, om allt går som det ska med all planering. Vi har här på vår arbetsplats fått göra en intresseanmälan om att vara med i olika grupper gällande nybygget. Jag är med i inredningsgruppen vilket innebär att vi får möjlighet att påverka allt ifråga om golvmatreial, väggfärg, armaturer, möbler, textilier, kakel m.m.

Färgsättningstemat kommer att bli ”skärgården” med allt vad det nu kan innebära i färger. Det är det arkitekterna nu jobbar efter.

Framsidan av nya rättpsykiatrihuset i Kristinehamn

Framsidan av nya rättpsykiatrihuset

Spännande!! Personligen skulle jag önska att flytten skedde redan nu till våren så vi slapp denna långa ”transportsträcka” tills allt är klart… Men det är mycket som ska bestämmas, många regler som måste följas så saker och ting måste nog få ta sin tid.

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: