Hälsodag för medarbetarna vid Rättspsykiatrin

av Karin Haster den 17 december 2012

Några medarbetare tränade Core

Några medarbetare tränade Core

Hälsa är något som ligger i tiden. Det är i fokus att ta hand om sin kropp och att må bra. Alla medarbetare fick 2011 erbjudande att fylla i en medarbetar enkät. Resultatet visade att vi kunde jobba lite mer på vår hälsa. Sagt och gjort, den 6/12 öppnade vi upp portarna för en hälsodag på Rättspsykiatrin.

Easyline - den perfekta snabbträningen för styrke- och metabolisk träning

Easyline - den perfekta snabbträningen för styrke- och metabolisk träning

Vi tillbringade en halvdag ihop fylld med massa energi, skratt och svett. Många imponerade med sina outtröttliga krafter, sitt engagemang och mod. Mod att testa något nytt. Att se hur man med full koncentration försökte hänga med i de latinska rytmerna i Zumban, hur man körde järnet på easylinen, alla snabba ben på spinningen och hur man lyfte tungt i gymmet.

Dagen var uppbyggd i små ”express” pass där vi fick möjlighet att testa allt ifrån, styrketräning, core, spinning, zumba, easy line, promenad och simning. Det skulle finnas något som passade alla. Det var med ett leende på läpparna vi lämnade lokalen. En skön känsla i kroppen efter att ha gjort något kul ihop med sina kollegor. Att man hade jobbat med kroppen. En store eloge till alla inblandade och jag se med spänning fram emot nästa gång vi ses med gympadojorna på.

 Sarah Mossfeldt
Sjuksköterska på avdelning 81, rättspsykiatrin

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: