Det här ser hoppfullt ut!

av Kristina Bredberg den 12 juni 2012

NU känner jag mig glad.

Det här ser hoppfullt ut!

Jag läser om Petter och kompani på rekryteringsturné och om Karin som inte ångrar sitt yrkesval inom Psykiatrin.

Jag läser om lediga tjänster vi annonserar ut och funderar nyfiket på vilka nya kollegor jag kommer att få och hur de kan påverka och göra skillnad både för mig och de värmlänningar vi ha kontakt med.

Det ser hoppfullt ut!

BlomsterInte en helt olika känsla infinner sig, när jag cyklar förbi kolonilotterna där det sjuder av verksamhet och iver nu. Här planteras och sås det med stor omsorg och planering, för att så småningom kunna skörda allt fint och allt gott.

Det ser hoppfullt ut!

Vad vill vi inom psykiatrin i Värmland odla på vår kolonilott?

Olika gör mer än lika och att sätta fröer av olika sort ger en större bredd på vår skörd.

Inte vill vi väl ha persilja i alla rader?

Det ser hoppfullt ut!

Bokmärk/Dela
Fler

{ 1 kommentar… läs den nedan eller lägg till en }

1 Ola 13 juni 2012 kl. 07:57

Gnäll och grin sprider sig lätt. Måtte din hoppfullhet göra det också! Till en epidemi!

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: