Landstinget i Värmland deltar på Psykologstudent ’12

av Petter Tunlind den 20 april 2012

Den 4-6:e maj går årets psykologstudentmässa, PS12, av stapeln i Umeå. Landstinget i Värmland har i flera år skickat psykologer och PTP-psykologer till mässan och det här året är inget undantag!

För mig är det speciellt roligt att jag har blivit utvald, tillsammans med mina eminenta kollegor Noelia Mörling och Martin Carlsson, till att representera landstinget i allmänhet och Barn- och ungdomspsykiatrin i synnerhet. Som vanligt följer även landstingets studierektor för psykologer, Torunn Lindkjölen Engloo med.

Vi åker dit för att berätta om Landstinget i Värmland och hur det är att jobba här. Förhoppningsvis kan vi locka några blivande psykologer till att vilja göra PTP-tjänst i Värmland. För mig betyder det att jag åker till mitt gamla hem i Umeå, för att locka psykologer till mitt nya hem i Värmland. Det känns som ett värdigt och viktigt uppdrag!

Förutom att finnas där som representant för Värmland under mässan tänker vi förstås passa på att berika oss med lite kunskap. Jag ser särskilt fram emot föreläsningar av Håkan Nyman, Anna Kåver och Åsa Nilsonne, Eva Magnusson och Per Naroskin. För mer information om mässan kan man gå till hemsidan för PS12.

Om du har tänkt att delta på mässan, passa gärna på att komma över till vår monter och ta ett snack med någon av oss. Speciellt om du är intresserad av att komma och jobba som psykolog i Värmland! Jag kommer självklart även berätta här på bloggen om vad jag sett och hört under PS12!

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: