Många är intresserade av rättspsykiatrin

av Lenitha Rosén den 7 februari 2012

Ja, nu var det äntligen dags för mitt första blogginlägg:

Vi är tre skötare och en sjuksköterska som är ute och föreläser om rättspsykiatri.

Vi har informerat elever från omvårdnadsprogrammet för vuxna, komvuxelever i Kristinehamn samt alla elever i årskurs nio i Kristinehamn.

Ska nu även till Hammarö och föreläsa för en nätt liten skara på elva elever.

Vi har fått massor av positiv feedback från samtliga ställen vi har besökt. Vi har berättat om våran syn på jobbet samt slagit hål på en del myter. Vi möts av stort intresse och många funderingar runt frågor om säkerhet, rädsla, hur vi tänker och hur en vanlig dag ser ut hos oss här på rättspsykiatriska kliniken i Kristinehamn.

Efter vår första föreläsning hos omvårdnadsprogrammet var det fyra elever som praktiserade hos oss, en på varje avdelning. Dessa fyra jättetrevliga tjejer var så nöjda efter vår presentation, all deras oro och rädsla bara försvann enligt dem själva. De var här i fyra veckor och stormtrivdes.

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: