Förgätmigej – en levande mötesplats!

av Patrik Esbjrnsson den 10 oktober 2011

I planeringen av vårt nya psykiatrihus vid Centralsjukhuset i Karlstad deltog både anställda, patienter och närstående. Det ledde fram till att psykiatrihuset nu har en speciell lokal för brukare och närstående. Mona Noreklint är en av dem som brukar finnas i lokalen. Hon berättar själv om Nätverk Psykiatri Värmland:

Välkommen till Förgätmigej

Vi i NPV, Nätverk Psykiatri Värmland, är så glada för vårt rum i psykiatrihuset och vi känner att vi behövs. Vi har haft givande pratstunder med anhöriga, inneliggande patienter, före detta patienter och personal.

Känn dig välkommen, du också! Varje onsdag klockan 16 – 19 har vi öppet i vårt fina rum Förgätmigej – mitt emot receptionen i psykiatrihusets entréplan.

Vi är nu i startgroparna för att göra en flyer som berättar om vår verksamhet. Men först vill vi informera personalen i psykiatrihuset och inhämta synpunkter så att vi kan verka tillsammans på ett bra sätt.

Du når oss via vår e-post: varmland-forgatmigej@hotmail.se

Mona

PS. De teckningar och målningar som nu finns i våra flexiramar kommer att bytas ut under oktober. Så passa på nu och kom och titta och tipsa oss om vem eller vilka som ska visa sina alster i början av 2012.

Bokmärk/Dela
Fler

{ 1 kommentar… läs den nedan eller lägg till en }

1 Ingegerd Nergård 27 september 2017 kl. 21:09

I erat informationsblad står det att ni finns på plats onsdagar mellan 16.00 -19.00 men det fanns ingen där onsdagen 27/9

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: