Första dagen

av Karin Haster den 16 augusti 2011

Första dagen efter 4 veckors semester är det lika med ågren eller är det förväntan? Jag kände verkligen efter igår och imorse och jag är förväntansfull!

Sommaren har givit tid för reflektion och möjlighet att vara nära själva livet, utanför ekorrhjulet.

HundvalpVi har under sommaren utökat familjen med en hundvalp och det är helt undebart. Nåja gammelhunden Kasper uppskattar väl inte alltid en valp i hasorna men han har faktiskt hittat tillbaka till leken stundom.

Kommer sakna  det kravlösa men längtar också till rutinerna, strukturen och nya utmaningar.

Känner mig väldigt priveligerad att fått njuta av sommaren och sedan ha ett fantastiskt roligt jobb att komma tillbaka till. Vi har en del utmaningar framför oss men utmaningar skapar också utveckling.

Hoppas att du också haft en härlig sommar och att du känner lust att börja arbeta. Om du inte arbetar i landstinget i Värmland så kanske du vill prova?

/Karin Haster, biträdande divisionschef

Bokmärk/Dela
Fler

{ 1 kommentar… läs den nedan eller lägg till en }

1 Hanna 25 augusti 2011 kl. 19:54

Hörde ganska nyligen att Sverige var det land i Europa där flest människor var nöjda med sina jobb och tyckte att det var roligt att komma till jobbet. Skönt med semester, men det är ganska skönt att jobba också. Känna att det är någon vits att leva, typ. Haha. Melodramatiskt det lät, men aja.

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: