Psykiatrikonferensen ska ge kunskap och nya kontakter

av bloggadmin den 25 maj 2011

– Det är viktigt med mötesplatser. Jag hoppas att konferensen ska ge både nya kontakter och ny kunskap, säger Claus Vigsø som är psykiatrins divisionschef och på torsdag hälsar välkommen till en stor psykiatrikonferens i Karlstad.

Runt 600 personer är anmälda till den vetenskapliga konferensen Psykiatrin i tiden. Det är psykiatrin i Landstinget i Värmland som har bjudit in sina anställda till en tvådagars konferens. Inbjudna är också samverkansparter, beslutsfattare och brukarorganisationer.

– Vi kommer att få lyssna till föreläsare av hög klass. Det kan bidra till bra diskussioner både nu och längre fram, säger Claus Vigsø som ser fram emot konferensen.

Läs hela artikeln på landstingets webbplats>>

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: